Mapa Česka Jednorázové akce Stálé expozice Pohledy s hrady a zámky Panofotky Diskuzní fórum Naše služby Přidat objekt English version
Hrady, zámky a jiné památky Muzea a galerie Hotely, penziony a jiné ubytování Restaurace English version

 
 
   
 Naše služby
  Přehled našich služeb včetně ukázek a ceníku naleznete zde.
 
 Pohlednice
 Ze sekce Pohlednice našeho serveru můžete odesílat elektronické pohlednice s tematikou památek, jako např. tuto:
 
Březno u Loun
 
Poslat tuto pohlednici

 
 Reklama
 
 Kontaktujte nás
  Napište nám - jakýkoli svůj názor na náš server.
Oznamte chybu - je-li kdekoli na našich stránkách chyba, budeme velmi rádi, když nám to sdělíte.
Přidejte záznam - do jakékoli z našich sekcí, a to zdarma.
 
 
 
  Výsledky vyhledávání:  
 
  • Pokud přejdete na více informací o nalezeném objektu, získáte podrobné údaje o poloze, otevírací době, vstupném, podrobnější popisy expozicí, pořádaných kulturních akcí, fotografie a informace o možnostech ubytování a stravování.
 
Karlovarsko Plzeňsko Jižní Čechy Ústecko Střední Čechy Praha Liberecko Hradecko Pardubicko Vysočina Jižní Morava Zlínsko Kraj Moravskoslezský Olomoucko Velká mapa s jednotlivými památkami

 

 
<< Předchozí   | 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 |   Další >>
 
 
Kostel sv. Vojtěcha, Fulnek, okres Nový Jičín
 Gotický kostel v Jílovém u Prahy postavený kolem roku 1350 na místě hrazeného kostelíka sv. Mikuláše, kolem kterého vznikalo středověké město. V presbytáři je kopie původního deskového oltáře. Objekt není běžně přístupný veřejnosti.

 
Farní kostel sv. Michala, okres Opava
 Kostel v Rýmařově je obdélní trojlodní stavba, skládající se z kněžiště a sakristie při jeho severní straně. Sakristie je pravoúhlá, uvnitř je osazen kamenný znak Anny Ederovny ze Štiavnice a ze Sovince. Gotické jádro stavby bylo upraveno v roce 1609, v roce 1688 přistavěna kaple Panny Marie. Poslední rozsáhlé úpravy v 19.století.

 
Kostel sv. Michaela, Frýdek-Místek, okres Frýdek-Místek
 Frýdecko-Místecký zámek, původně zeměpanský hrad ze 14. století, který chránil obchodní cesty při zemské hranici. V objektu sídlí regionální muzeum, které nabízí stálé expozice, krátkodobé výstavy, koncerty a přednáškové i vzdělávací cykly.

 
Bývalá piaristická kolej, okres Nový Jičín
 Objekt v Příboře byl postaven v letech 1694-1700, je největší památkově chráněnou budovou ve městě. Bylo zde piaristické gymnázium a v letech 1875 - 1938 český učitelský ústav. V době založení druhý na Moravě. Za zhlédnutí stojí bývalý refektář s krásnou štukovou výzdobou i nově rekonstruované prostory objektu. Nyní se v části objektu nachází muzejní expozice a galerie.

 
Kostel sv. Kříže, okres Nový Jičín
 Kostel byl farním kostelem pro přifařené obce Příbora. Byl postaven v roce 1516 dřevěný. V roce 1645 byl přestavěn do současné podoby. Hlavní oltář je lidová řezbářská práce. U hlavního oltáře jsou tři barevná okna provedená v různobarevné mozaice. Objekt není běžně přístupný veřejnosti.

 
<< Předchozí   | 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 |   Další >>
 
 

 

 
Nové hledání

 

 
Poslední aktualizace databáze: 21.04.2008
Provozuje Taprimex Group, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena © 2000-2015
 
hosting zajišťuje: www.KvalitniHosting.cz